ADDRESS

Støperiveien 42
3267 LARVIK

PHONE

411 44 844

Kurshefte til gjennomsyn: Kurshefte (2017-utgave) for løypetegning i OCAD og PurplePen, rentegning og skrivertips – PDF-versjon

kr0.00

Beskrivelse

Nedlastbar PDF-fil av kurshefte i papir med samme navn, men kun for gjennomsyn, dvs at den kan ikke skrives ut. Innholdet ellers er helt likt med unntak av fargekalibreringsarket, som kun finnes i papirutgaven.

 

Kursheftet tar for seg inntegning av løyper, tegnetricks for kartreparasjoner og skriverinnstillinger for deg som vil skrive ut kartene selv. Løypetegning er beskrevet i detalj for både OCAD og PurplePen. Et omfattende kursheft på hele 84 innholdssider. PDF-versjonen inneholder IKKE fargekalibreringsarket som ligger i papirversjonen.

Mange tips som både kan forenkle og effektivisere tegnekunsten. Heftet inneholder treningsoppgaver for tegning av bezièrkurver, samt andre oppgaver der du lærer å tegne pene, lettleste kart på en enkel og effektiv måte.

 

NB!
For å få tilgang til den nedlastbare fila via webshoppen, må du angi at du skal kjøpe produktet (gratis) og fullføre veiviseren gjennom webshopen.

Du liker kanskje også…